The Nigh Besetting Autonavigator - And All Because The Lady Loves Marven.

Ett ställe som rymmer många

Det är trevligt att kunna gå ut en större grupp lite då och då, och det gäller ju att man har ett ställe att gå till som tar emot stora sällskap. Om man är osäker på ett sånt ställe så kan man bara söka på " restaurang stora sällskap gamla stan " så kan man hitta bra ställen som tar emot en större grupp.
Bra att det finns och det kan vara bra att ha lite extra kolla på det när det är så att man kommer vara ett större gäng som ger sig iväg Kochska ha det trevligt tillsammans.

Varför inte pröva något nytt ställe?

Ja det kan vara skönt att pröva något nytt ställe lite då och då så att man får smaka på några nya smaker och så. Det tycker jag är trevligt, plus att det är kul och alltid givande att se nya saker och prova på nya smaker. Det är något som jag verkligen uppskattar och tycker är trevligt.
Hur som helst så tycker jag att det är så härligt med mat och att det finns så mycket att smaka på och att prova på.
Ja jag tycker om att äta samma sak ofta det är inget problem för mig så länge det är något som jag tycker är gott, men det är ändå alltid trevligt att pröva på något nytt och se vad det är för något kul och något gott som man kan prova på den här gången.
Sen är det kul att gå ut och äta om man ska fira något lite extra som en bröllopsdag eller så. Då är det mysigt att ta en mysig restaurang och ha det trevligt med sin käraste. Ja det finns så mycket som vore härligt och kul och som man kan hitta på att göra. Och att äta på lite nya ställen.